The Go! Team živě na festivalu Electric Picnic

29. leden 2008

Na Stagei se pro tentokrát vrátíme na loňský festival Electric Picnic. Odkud jsme vám už nabídli a ještě nabídneme spoustu vydařených vystoupení. Můžete se ještě těšit například na stařičké Stooges Iggyho Popa, více než nadějné Two Gallants nebo zábavného Mr Scruffa. Tuhle sobotu vám ale zahrají brightonští The Go! Team.

Kapela, která se vloni mohutně proslavila díky své desce Proof Of Youth a zejména singlu Grip Like a Vice, který posluchači Radia Wave znají už důvěrně. The Go! Team se tak zařadili mezi nejpotentnější z akvizic labelu Sub Pop. Kapela v roce 2007 mohutně koncertovala a jejich energií sršící mix indie rocku a elektroniky padl na úrodnou půdu právě i na irském Electric Picnicu.

00659213.jpeg

V pořadu Stage vám tedy tuto sobotu (2. února) nabízíme exkluzivní příležitost poslechnout si záznam jejich vystoupení v celém rozsahu.

Stage vám každou sobotu přináší jedinečné záznamy koncertů které jinde neuslyšíte a to od interpretů, kteří hýbou světem nejen indie hudby posledních let a měsíců. Jen a pouze na 100,7 FM.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio