Grundfunk přináší report z koncertu The Brand New Heavies

28. listopad 2008

Slibovaná reportáž z koncertu The Brand New Heavies v Budapešti bude. Moc se z ní zřejmě nedozvíte, ale autenticita se také hodnotí a jásot z narozeninové oslavy nové backvokalistky Heavies je naprosto věrohodný. Byli jsme v Maďarsku, vrátili se s věnci klobás a zbrusu novým živákem The Brand New Heavies z londýnské O2 Areny. Ukázky na Vás čekají v nedělním Grundfunku!

Představíme Vám také funk a soul z druhé strany zeměkoule. Australští The Bamboos vydávají své druhé album Side-Stepper a je to svižné, taneční a fresh, kdo nevěří, ať naladí v neděli v deset večer Grundfunk!

00823315.jpeg

Johna Blackwella, někdejšího bubeníka Prince a momentálního držiče tempa u Justina Timberlaka jsme si v Groove Window jednou představovali. Byl to jeho projekt The Matrix, se kterým brázdil na začátku tohoto tisíciletí různé festivaly a jehož živé hraní z jednoho z nich publikoval na svém prvním DVD. Od těch dob ale uplynulo mnoho vody a minulý měsíc se na pultech objevilo Johnovo nové DVD, kde s čerstvou, zatím nepojmenovanou kapelou předvádí své novinky. Tyto jsou z jeho chystaného CD, a tak si je pojďme v neděli předvést, ať můžete sami posoudit, zda se na novinku těšit, či nikoliv.

Tradiční migrénou bohů Vás provedou funkatýři DJ Maceo a Martin Mikuláš. Těšte se na obvyklou dávku soulu, funku a groove music , kterou Vám podáváme pravidelně každou neděli od 22 hodin. A kdyby Vám to náhodou uteklo, reprízujeme z pátku na sobotu od půlnoci na Radiu Wave.

Playlist Grundfunk 30.11.2008

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.