Harry s Meghan podepsali smlouvu s Netflixem. Ale může být producentem opravdu každý?

9. září 2020

Z prince producentem – tak by se dala shrnout kariéra „exčlena“ britské královské rodiny Harryho, který chce točit pro Netflix. O čem a má nás to vůbec zajímat? V další epizodě podcastu Kompot si povídáme také o blížící se druhé koronavirové vlně a pořadech, které je během ní dobré sledovat.

Meghan Markle a princ Harry podepsali údajně finančně velmi výhodnou smlouvu s americkým mediálním kolosem Netflix. Hanka si ale nemyslí, že by se z nich měli stát producenti, a to i když se díky tomu ve svých 36 a 39 letech stanou finančně nezávislí na svých rodičích (gratulujeme!).

Tento týden totiž oznámili, že již nedostávají apanáž od prince Charlese a také že splatili dluh ve výši 70 milionů korun britským daňovým poplatníkům za rekonstrukci Frogmore Cottage ve Windsoru, kterou opustili, aby se přestěhovali blíže Hollywoodu. Proč jejich kreativnímu úsudku Hanka nevěří, uslyšíte v novém dílu.

O víkendu na televizi Nova odstartovala sedmá série kontroverzního zábavního pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Věnovat se mu budeme ještě zevrubněji, ovšem tentokrát si můžete poslechnout, jak se show mění i kvůli společenské situaci a hnutí Black Lives Matter.

Stručnou recenzi první epizody uslyšíte na konci tohoto dílu Kompotu. Prima TV zase přinesla úplně nový formát Zlatá maska, což je příhodný název pro švandu v době koronavirové. I na tu se podíváme v dalších Kompotech, takže stay tuned!

Poslechněte si mikrorecenze na pořady, se kterými budete rádi zůstávat doma a bez masek. Jaká je nová série soutěže Project Runway nebo Canada’s Drag Race nebo starší kuchařská soutěž Top Chef? I to rozebírají Šimon Holý a Hana Trojánková v čerstvé epizodě Kompotu!

Spustit audio

Související