Herec Vladimír Škultéty: Klobásu v bagetě jsem nikdy neměl

29. září 2022

Hostem lehce chaotické rubriky Brambora s vejcem byl herec a režisér Vladimír Škultéty, známý třeba jako Ivan Čočkin Čočka ze seriálu Most!. Ivanu mimo jiné zajímalo, zda si rodák z Prahy myslí, že klobása v bagetě je lepší než párku v rohlíku. „Klobásu v bagetě jsem nikdy neměl. A proti párku v rohlíku nic nemám,“ zamyslel se muž, který hrál také v seriálu Pizza Boy.

Vladimír, který by se ve třech slovech popsal jako hejsek z Jižáku, v rozhovoru prozradil i to, zda někdy mívá depresivní náladu a jak takový stav případně řeší. V hudebním okénku jsme si připomněli písničku Maniac, kterou možná znáte z filmu Flashdance. Podle Aleše to původně měla být písnička o vrahovi, ale nakonec se text předělal a je o holce, která ráda tancuje.

Kolik minut byste ideálně měli podle Aleše trávit na WC a proč byste si měli pořídit záchodovou stoličku? A má jí Aleš doma? A Ivana? A Vladimír Škultéty? Jeden z nich ano. Kdo, to se dozvíte, když si poslechnete celou Bramboru s vejcem.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.