Hledá se hvězda pro outsidery. Hitparáda neoblíbených pořád nenašla song snů

16. listopad 2021

Páté kolo Startéru se pořád nese v duchu rejpání. Jonáš s Jakubem ne a ne najít kapelu, zpěvačku nebo producenta, který by sahal na konsenzus v lásce mezi hlasujícími posluchači a odbornou (rozuměj protivnou) porotou. Ale poslední novinky jsou takhle (představte si dva přibližující se prsty) blízko!

První novinka přišla od producenta Tomáše Hradce, který vystupuje pod pseudonymem Tina Boga. Nebo snad jenom produkoval track od Tiny Bogy? To nedokážeme tak úplně rozklíčovat, ale důležité je, že When Everything Was Magic je docela hitovka.

Na rozdíl od svých popových konkurentů v naší hitparádě má Tomáš cit pro detail, takže When Everything Was Magic nezní jen jako video ze soustředění korporátu. Zároveň nám pořád chybí trochu osobitosti. Všechno je na svém místě, ale taková ta člověčinka zmizela.

Radost nám udělala kapela White Fruit Honey, která sice není tak docela hitovka na první dobrou, ale zase je přecpaná nápady. Trojice z Hradce Králové se evidentně inspiruje v zaoceánských kytarovkách z přelomu milénia a možná i v ostrovní klasice, ono je to vlastně trochu fuk. Když slyšíte song Gasoline, máte chuť skočit na fošnu a vystřelit olíčko. Pokud samozřejmě nejste takový antitalent na všechno jako náš Jonáš.

Že nejste? Takže máte dobrý song? Pošlete ho na starter@rozhlas.cz a uvidíte, co na něj řekne věčně nespokojená dvojice neoblíbených moderátorů Jonáš a Jakub! Nebo zahlasujte pro svoje oblíbence, to je taky způsob, jak je naštvat! Vaše hlasy vyhlížíme na wave.cz/starter.

autoři: Jonáš Zbořil , Jakub Kaifosz
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka