Hocico: Jsme Aztékové budoucnosti

28. února 2013 milovníky tvrdé elektroniky čeká v klubu Rock Café elektronická slavnost, na kterou se bude ještě dlouho vzpomínat. Do Prahy se přiřítí mexičtí Hocico, dvojice, která položila základy tvrdě elektronickému žánru aggrotech a patří po celém světě k jednomu z novodobých hudebních kultů.

Jejich koncerty jsou v zahraničí situovány do hal pro tisíce fanatických návštěvníků a jejich alba vydává renomovaný label Out of Line. Pánové Erk Aicrag a Racso Agroyam předvedou na premiérovém českém vystoupení dlouho očekávanou novinku El Último Minuto (Antes de que Tu Mundo Caiga), která vyšla 7. prosince po dvouleté pauze. Deska, inspirovaná především hysterií a paranoií kolem údajného loňského konce světa, zatím sbírá uznání jak u zahraničních hudebních magazínů, tak mezi nadšenými fanoušky. Existuje lepší pozvánka než rozhovor se samotným mozkem projektu, zpěvákem Erkem Aicragem? Posuďte sami v čerstvém interview z pořadu Dark Wave.

autoři: Pavel Zelinka , Tomáš Hoyer
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.