Hudební tip Bílýho kluka: Výživný průlet po rapových novinkách od Chief Keefa po Kücük Efendi

28. květen 2020
Tip

V Praze usazený producent a rapper Bílej kluk, držitel ceny Vinyla za objev roku a taky poslední interpret, který v rámci Karanténa Session nechal nahlédnout do svého bytu, doporučil tentokrát hned několik rapových novinek. Kromě osvědčených interpretů, jako je Chief Keef, se dostalo třeba i na Nik Tenda.

Hned v úvodu však vzpomněl své oblíbence, kteří se v jednom jeho hudebním tipu už objevili. Dvojice německých rapperů s andělskými hlasy Yung Kafa & Kücük Efendi totiž vydali nedávno album Dickicht.

„Taky pořád poslouchám Chief Keefa, teď mu vyšel nový mixtape Extra GLO,“ pokračuje rapová selekce Bílýho kluka. Vedle Chief Keefa doporučuje se ještě podívat na nejnovější věci od rappera Black Kraye, známého z washingtonského labelu Goth Money. A do toho množství zahraničních interpretů se dostal i aktuální hit Není Limit od zástupce pardubického vydavatelství Milion+ Entertainment Nik Tenda.

Které skladby z alba Dickicht dua Yung Kafa & Kücük Efendi jsou podle Bílýho kluka nejlepší? Kdo nahrával tracky během updatování Xboxu? Čí karanténní stream vystoupení doporučuje zhlédnout celé? Poslechněte si celý Hudební tip pražského producenta Bílýho kluka!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka