Hudební tip: Pam Rabbit je věrná svým tiktokovým favoritům

25. srpen 2022
Tip

Tuzemská zpěvačka a songwriterka s arménskými kořeny Pam Rabbit je známá pro své obratné mísení češtiny s angličtinou. Po vydání chytlavého singlu Stuck In The Cloud a čerstvém podpisu u major labelu vystoupila v našem proskleném studiu v rámci další Radio Wave Studio Session. Při té příležitosti se podělila o aktuální, na TikToku trendující tracky, na nichž si ujíždí.

„Číslo jedna je Joji a Glimpse Of Us, to je úplně krásná baladička, ale určitě se koukněte i na klip, protože ten klip je úplně něco, co byste nečekali. Nebudu nic spoilovat, koukněte na to,“ říká Pam Rabbit k tvorbě bývalého youtubera a nynějšího hudebníka, který si se zmíněným singlem vysloužil i umístění v Top 10 americké hitparády Billboard Hot 100.

„A další můj hudební tip je Bella Poarch, která teď zrovna vydala EP, který se jmenuje Dolls. Za mě to je jedna z prvních tiktokerek, která vydala song a přijde mi, že má před sebou hrozně dlouhou hudební kariéru,“ vysvětluje Pam s velkou důvěrou v to, co tiktoková celebrita Bella Poarch ze svého hudebního arzenálu zatím předvedla.

Režiséra čího videoklipu začala Pam Rabbit po zhlédnutí okamžitě sledovat? Poslechněte si celý hudební tip.

autor: Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.