Hudební tip: Štěpán Hebík aka 7krát3 v zajetí lovesongů a současného R&B

12. květen 2022
Tip

Debutový singl s využitým virálním potenciálem Promiň, Tygrovanej sprej s Jiřím Kornem na featu nebo Boh dal love s legendami PSH. Věrozvěst moderního R&B Štěpán Hebík aka 7krát3 dal už několikrát jasně najevo, že kope jinou ligu, než na kterou jsme v tuzemském popu zvyklí. Nedávno vystoupil živě v našem proskleném studiu během další Radio Wave Studio Session. Které songy doporučuje k poslechu?

„Právě jsem objevil skvělou zpěvačku ze Slovenska, která se jmenuje Erika Rein. Projel jsem si její songy a dost mě to baví,“ říká Hebík s jasným záměrem doporučit jméno z československé scény. Od Eriky, která vydává zatím jen po singlech, zmiňuje předloňskou skladbu Lav Song.

Jeden tip na zdatnou zpěvačku podle Štěpána Hebíka aka 7krát3 nestačí, proto přidává ještě arkansaskou Abigail Elizabteh Smith, která vydává a vystupuje pod jménem Yebba. „Má úplně ukrutnej hlas. Doporučuju třeba i live sešny, určitě znáte třeba Tiny Desk. Tam můžete najít její vystoupení,“ doplňuje.

Kdo patří mezi nejnovější hudební objevy Štěpána Hebíka aka 7krát3? Poslechněte si celý tip

autor: Filip Černý
Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.