I celebrity končí ve vězení. Za tunelování, drogy nebo křivé svědectví

11. květen 2021

Také v České republice mají slavní lidé potíže se zákonem. Naposledy takové problémy přiznal známý jachtař David Křížek, který byl odsouzen na tři a půl roku vězení za tunelování. Za co seděli slavný „Kutil“ Tim Allen nebo rapperka Lil’ Kim? Pusťte si podcast o popkultuře Kompot.

Osmačtyřicetiletý manžel bývalé miss, modelky a moderátorky Lucie Křížkové byl soudem shledán vinným za tunelování Metropolitního spořitelního družstva. Křížková v dlouhém instagramovém postu k situaci napsala, že se stal sám obětí podvodu a finančně neprofitoval. Jak reagovali kolegové? A kdo ze slavných za velkou louží si také musel odpykat trest v nápravném zařízení? Poslechněte si novou epizodu podcastu Kompot.

Kriminálka Kompot zasahuje a snaží se na přání posluchačů odhalit další tajemství královské rodiny. Co se zase stalo mezi vévodkyněmi Kate a Meghan? A kterou jejich knihu by si Hanka raději koupila? A v čem by Cambridgeovi mohli ještě o trošku zlepšit svoji prezentaci na sociálních sítích? Zjistíte v novém dílu.

Proč vypadá nová sezona americké soutěže RuPaul’s Drag Race lacině a není už trochu přerupaulováno? Dejte si Kompot a sledujte náš Instagram.

Spustit audio

Související