Jackie Chan dá 130 milionů dolarů na charitu. Syn nedostane ani floka

11. květen 2022

Osmašedesátiletý akční herec Jackie Chan rozdá své jmění na charitu a rodina nedostane nic. Proč? Dozvíte se v nové epizodě podcastu Kompot. Zjistíte také, jestli jsou šaty Marilyn Monroe pro Američany něco jako Karlův most pro nás a jaké fake news o Amber Heard vznikly po její první výpovědi u soudu.

Devětatřicetiletý zpěvák Jaycee Chan má velmi slavného a bohatého otce. Legenda akčních filmů Jackie Chan nyní prohlásil, že už toho svému synovi dal dost. Co přesně, to zjistíte v novém dílu podcastu Kompot.

Americká herečka Amber Heard minulý týden poprvé vypovídala u soudu ve sporu s exmanželem Johnnym Deppem. Na internetu se okamžitě objevila údajně sestříhaná nebo jinak upravená videa, která ji mají diskreditovat. Pusťte si Kompot s nejnovějšími informacemi o sledovaném přelíčení.

Minulý týden se konal módní benefiční večer Met Gala a slavné osobnosti v něm prokázaly tragicky špatné znalosti dějepisu. Proč se skoro nikomu nepodařilo trefit do zadaného tématu, kterým byl „Pozlacený věk“, tedy konec 19. století? A proč se tolik mluvilo o Kim Kardashian v šatech Marilyn Monroe? Hlasujte pro Kompot v anketě Podcast roku a sledujte nás na Instagramu!

Spustit audio