Jak být navěky mladý? Bez námahy to nejde a možná ani s ní

13. leden 2021

Zuzana a Ivana tentokrát ve studiu, které pro ně znamená svět, uvítaly kamaráda Huga, který se intenzivně zabývá tím, jak zůstat svěží jako čerstvě natrhaná bazalka.

Hugo moderátorkám vysvětlil, že byl při běžném odstranění bradavice konfrontován s lidmi, kteří za plastickým chirurgem chodí ne z praktických důvodů, ale kvůli estetickým zákrokům. S Buchtami se podělil o info, že věk je poznat vždy na krku a sebelepší facelift tomu nezabrání.

Všichni vespolek se shodli na tom, že operace Nicole Kidman se úplně nepovedly a že připomíná strašáka koulícího očima, protože další části tváře už se prostě nepohnou.

Zuzana se dále podivovala nad tím, proč někdo dobrovolně podstupuje operaci s cílem vytvoření nové panenské blány. Ivana jí na to konto slíbila, že jí nějakou koupí k příštím Vánocům.

Ivana se pak hecla a začala flexit svými vědomostmi o novém trendu – hyperbarické oxygenoterapii, která údajně dokáže zvrátit čas. Zároveň si posteskla nad tím, že od určitého věku už není člověk potěšen, když mu někdo hádá víc let, než je jeho skutečný věk.

Hugo se závěrem svěřil, že by chtěl stihnout ještě jeden alternativní život, ve kterém vystuduje architekturu, to už se ale nezadaří – podobně jako úplné napnutí pleti.

Pusťte si do duše a uší aktuální díl Buchet a zjistíte, že nejste sami, kdo se snaží na internetu marně najít elixír věčného mládí.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.