Jaká je klíčová dírka? Jan Bárta se vrací do Flámu, ale tentokrát jako host

19. květen 2023

Do Flámu po více jak roce zavítal Jan Bárta, předchůdce STEADYho v roli moderátora. KEWU a STEADY se ptají co ho v poslední době hudebně zaujalo, jaké jsou jeho nové hobby a samozřejmě zajímavé střípky z každodenního života. Poslouchejte Flám!

Jan Bárta

Na úvod zazněl single Good Lies z nejnovějšího stejnojmenného alba od velšského elektronického dua Overmono, který Honza popisuje jako Bicep pro dospělé. Skrillexovy letošní releasy také jsou velkými favority a to konkrétně tracky Ceremony, kde se objevuje Yung Lean a Bladee nebo nejnovější klubová vypalovačka Rumble kde je k poslechu světoznámý kolega Fred Again s vokální podporou od samotného Flowdana, na který vyšel i vysokoenergický klip. Honza, tak zmiňuje, že se jedná o mas-revitalizaci bassové hudby.

Dozvídáme se, že Conducta má ztraceného mexického bratrance Don Cuctu a že Flume vydává vzorek ze svých kanálů, kde společně s Toro Y Moi samplují 15 let starou melodii, který zná každý posluchač progresivní elektronické hudby.

Tiktoková pandemie zasahuje i Radio Wave. Southstar a jeho track Miss You se dostává do Flámu. Honza samozřejmě k tomu sděluje svou fascinující backstory, která probudí i spícího člověka. Poslechněte si ji v nové epizodě Flámu.

autoři: Kewu , STEADY
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.