Je StarDance oslava maloměšťáctví? Noblesa nepřichází a pořad trpí špatnými mravy

15. říjen 2019

Desátá řada soutěže StarDance České televize občerstvila řady tančících o internetové celebrity. Mladistvě ale první večer nepůsobil. O eleganci a noblesu se kromě soutěžících nesnažila režie, porota, moderátoři ani hosté. Poslechněte si recenzi na StarDance a také rozhovor se slovenskou popovou ikonou a instagramerkou Evou Mázikovou, která dokazuje, že věk je jenom číslo.  

Pořad StarDance navazuje na tradici tanečních a má být to nejvybranější z české zábavy. V sobotu si ho zapnulo přes 1,3 milionu diváků a dívá se na něj také velké procento dětí. I proto se mezi tanečníky objevil například YouTuber Karel „Kovy“ Kovář, což je pro Českou televizi skvělý krok, stejně jako autorka Radka Třeštíková, sportovní rybář Jakub Vágner, biatlonistka Gabriela Koukalová nebo zpěvačka Tonya Graves. Kteří soutěžící působili nejlépe? A proč je Tatiana Drexler nejsympatičtější porotkyně? Pusťte si Kompot.

Snahu soutěžících o noblesní televizní zábavu ovšem hatily nepřipravené moderace a zbytečné průpovídky. V jaké vybrané společnosti říkají lidé sexistické a zřejmě nevědomky i rasistické vtipy a pořád dokola se smějí domácímu násilí? Nad prvním dílem StarDance by Jiří Stanislav Guth-Jarkovský asi hodně kroutil hlavou. Poslechněte si, co se Hance a Šimonovi nelíbilo na komunikaci tanečníka Martina Prágra s Gabrielou Koukalovou nebo porotce Jana Tománka se soutěžící Tonyou Graves. Která tanečnice se stala Šimonovou oblíbenkyní, když se odhodlala uzemnit Marka Ebena? A proč už dávno není cool divit se nad existencí YouTube? Uslyšíte ve velké recenzi StarDance v pořadu Kompot!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Evke je horúco. #maria @tiptravel

Příspěvek sdílený Fero (@fero_joke),

Důkazem, že věk je jenom číslo a skvělý humor jde dělat i na vlastní účet, je slovenská zpěvačka Eva Máziková. Tato múza pořadu Kompot, která za pár dnů oslaví sedmdesáté narozeniny, si sama spravuje jeden z nejlepších Instagramů na česko-slovenském internetu. Kromě Kompotu si ho všiml například slovenský komik Fero Joke, který Evu Mázikovou s oblibou paroduje. I proto by zpěvačku podle ankety pořadu Kompot posluchači chtěli vidět právě ve StarDance. Eva Máziková se přitom objevila ve slovenské verzi Let’s Dance v roce 2010, kde vyhrála druhé místo. Co dělala, když si během tancování zlomila dvě žebra? Poslechněte si rozhovor!

Jaký vztah má Eva Máziková se slovenským komikem Fero Joke, který ji paroduje? Jak vznikají její videa na sociální sítě? Proč ji Instagram tolik baví a jak komunikuje s mladými fanoušky? Poslechněte si nálož její pozitivní energie i jako Kompot podcast na aplikacích Apple a Spotify!

Spustit audio