Jo, líbí se mi to, zaznělo ve Startéru. „Vážení hodnotitelé“ opět nezklamali

16. únor 2023

Velké finále Startéru 2022/2023 je čím dál blíž. Dokonce už známe termín Startér Showcasu, kde se představí (zatím neznámá) finálová trojice – 17. dubna v Kasárnách Karlín. Tereza s Filipem vyzývají k tomu, abyste si to zapsali do kalendářů. Kritických slov od „vážených hodnotitelů“, jak naší tříáčkovou porotu nazval někdo v komentářové sekci, se bohužel nedočkali Terrence Nonsick s Prostorem a toen. Těm jsme pro malý počet nasbíraných hlasů řekli pápá.

„Stejně jako Amák, jsem Page Turners znala už předtim a tahle geneze mě hodně zasáhla. Fakt se mi to líbí,” říká Aneta Martínková aka Margo k novince od kytarové čtveřice Page Turners, jejichž singl I Need Some Air si trochu hraje i s hyperpopovými vlivy. Kdo byl schopný vyrazit porotě dech? S přehledem písničkář Moře dní – bohužel ale kvůli kritizovaným vokálům.

Velký návrat do hitparády neobjevených učinilo duo MAEA. Vždyť tu bylo teprve loni! Nový track Confession každopádně zaujal. „Hezky jsem si u toho odpočinul, zpěvová linka je ale krásně rafinovaná, jde hezky dopředu. Chci taky ocenit klarinet. Moc často ho nepotkávám takhle pěkně udělanej, hodnotí Amák. Annabelle se to zdálo poněkud nahaté.

Zatímco Aneta během svého hodnocení vyzvala k přejmenování Dim Haze na Dim Sum 41 (ten mimochodem v uplynulém týdnu skončil na prvním místě), Annabelle takzvaně „mávala mixem. Svoje hlavní „líbí se mi to momenty si ale vyčerpala ze začátku a potom už její pozornost klesala. Proč?

Který soutěžící je na tom lépe s vysokoškolskými tituly než většina moderátorského osazenstva? Poslechněte si 19. kolo hitparády neobjevených, zahlasujte pro svého favorita nebo pošlete vlastní track na adresu starter@rozhlas.cz.

autoři: Filip Černý , Tereza Odehnalová
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.