Josef Abrhám byl jako náš táta, Libuše Šafránková první láska, říká milovník popkultury Sebastian Šikl

7. červen 2022

V pondělí měl pohřeb herec Josef Abrhám, který odešel 13. května ve dvaaosmdesáti letech. Jak ovlivnil devatenáctiletého milovníka popkultury Sebastiana Šikla, známého internetovým humorem a účastí v reality show Like House? Zhodnotíme také proces Johnnyho Deppa a Amber Heard – kdo byl ten větší záporák a jak se do soudního sporu promítnul šovinismus? Pusťte si Kompot.

Na pohřbu slavného herce Josefa Abrháma promluvily například jeho kolegyně Iva Janžurová a Eliška Balzerová nebo bývalá první dáma Dagmar Havlová. V kostele sv. Anežky České na pražském Spořilově se s hvězdou přišly rozloučit desítky lidí. Co Abrhám a jeho manželka Libuše Šafránková, která zemřela loni, znamenali pro mladou generaci vysvětluje Sebastian, který se na chvilku stal moderátorem podcastu Kompot. Pusťte si novou epizodu a zjistíte, jak se málem dostal se svým hrdinou na plakát filmu Pánská jízda!

Sebastian Šikl

„Johnny udělá cokoliv, aby si zlepšil reputaci,“ řekla herečka Amber Heard o svém bývalém manželovi Johnnym Deppovi během přelíčení jejich, teď už historického, právního sporu, který herec vyhrál. Heard mu musí zaplatit odškodné přes deset milionů dolarů. Porota přitom navrhla celkem 15 milionů, ale nedodržela zákonný limit státu Virginia a soudkyně odškodné snížila. Depp jí za pomluvy svého právníka dluží dva miliony. Jak bychom rozhodli, pokud bychom byli porota my? Zjistíte v novém díle Kompotu, který se předtáčel ještě před vyslovením verdiktu.

Proč byla největší hvězdou sporu Depp-Heard právnička Camille Vasquez? Co se bude s tímto příběhem dít v popkultuře dál? A od nenávisti k lásce – proč svatba Kourtney Kardashian v Itálii připomínala spíš světovou módní kampaň než intimní obřad? Dejte si Kompot a sledujte nás na Instagramu!

Spustit audio

Související