Justin Timberlake a Timbaland opět řádí ve studiu a aktuální žebříčková country už nezní jako country

8. říjen 2020

Moderátoři se podivují nad aktuálním zvukem country a snaží se přijít na kloub tomu, co ji definuje. Také se vyplnilo proroctví Annabelle z minulého dílu, track Franchise rappera Travise Scotta, který měl podpořit návštěvnost filmu Tenet v kinech, je na vrcholu Billboard Hot 100. Co na to Filip? Shodne se tentokrát s Annabelle alespoň na nové desce Jojiho?

Když se v nahrávacím studiu potkají R&B zpěvák Justin Timberlake a legendární producent Timbaland, těžko od nich můžeme očekávat něco jiného než bangery. Na megahit z nultých let SexyBack si Annabelle s Filipem řádně zatrsali. Sociální sítě hudebního dua teď prozradily, že opět pracují na nových věcech a prý se máme těšit na pokračování kultovní desky FutureSex/LoveSounds.

Filipův oblíbenec, bývalý youtuber Joji vydal novou desku, na které spolupracoval třeba se zpěvačkou BENEE nebo hiphopovým producentem Kennym Beatsem. Na jednom z celkových osmnácti tracků nechybí ani americký DJ a producent Diplo, toho si cení Annabelle. Je to ale to jediné, čím ji novinka Nectar dokáže zaujmout?

A ve Velkejch číslech opět došlo i na nového Nik Tenda nebo Cardi B a její spolupráci s jihokorejskou dívčí skupinou Blackpink.

Stačí dnes přidat do popového tracku akustickou kytaru, abychom ho mohli označit za country? A jak se Annabelle tváří na novou desku bývalého youtubera Jojiho? Poslechněte si šestý díl Velkejch čísel!

Playlist:

GABBY BARRETT – I Hope ft. Charlie Puth
KEITH URBAN – One Too Many ft. P!nk
NIK TENDO – 365247 ft. Koky
BLACKPINK – Bet You Wanna ft. Cardi B
SHAWN MENDES – Wonder
JUSTIN TIMBERLAKE – SexyBack ft. Timbaland
JOJI – Afterthought ft. BENEE
JULIA MICHAELS – Lie Like This

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka