K-pop na vrcholu, rekordman Yzomandias a latino Jana Bendiga. Nejžhavější popové trendy a virály servírují Annabelle s Filipem Černým

3. září 2020

V premiérovém vydání nové hudební show Velký čísla došlo na nemilosrdné hodnocení MTV Video Music Awards i na ty největší bangery současnosti. Vrcholy hitparád s námi odteď můžete brázdit každou středu od 20 hodin.

O historicky první čistokrevně K-popový singl na nejvyšší příčce nejprestižnější americké hitparády Billboard Hot 100 se postaral sedmičlenný boy band BTS z Jižní Korey. Ten se navíc objevil společně třeba s Lady Gaga, Cardi B nebo Machine Gun Kellym na letošním udělování cen MTV Video Music Awards 2020, které proběhlo v neděli a vysílalo se z několika míst zároveň napříč New Yorkem.

„VMAs“ se tak logicky staly hlavním tématem prvního dílu nové hudební show na Radiu Wave Velký čísla. Filip Černý a Annabelle se ale ve své rádiové premiéře stihli probrat i čerstvými domácími hity. Kromě Yzomandiase, který kraluje streamovacím službám s rekordním počtem poslechů za 24 hodin na Spotify, došlo například i na kubánské rytmy nového singlu Jana Bendiga.

Bouchají virální K-popové singly v hlavách Annabelle a Filipa jako dynamit? A jsou BTS jen namalovaní kluci, kteří dobře tancují, nebo budoucnost současného popu? Poslechněte si premiérový díl Velkých čísel.

Playlist:

CARDI B – WAP ft. Megan Thee Stallion
BTS – Dynamite
YZOMANDIAS – Rolls ft. Nik Tendo
MACHINE GUN KELLY – My Ex's Best Friend ft. Blackbear
MILEY CYRUS – Midnight Sky
JAN BENDIG – Kubánka ft. Refew
CALVIN HARRIS – Over Now ft. The Weeknd
BLACKPINK – Ice Cream ft. Selena Gomez
LADY GAGA – Rain On Me ft. Ariana Grande

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.