Kampa ožila pouličním divadlem

23. září 2010

Ve městech jako je Paříž, Londýn nebo Linz je pouliční divadlo celkem běžná součást života. V Praze to mají organizátoři o něco složitější. Nicméně letos je to už po šesté, co se pořádá festival pouličního divadla - Teatrotoč. Na Kampě se od 2. do 4. července představí nejrůznější umělci, kteří se nebojí větru, deště ani volně potulujících se psů v parku. POSLECHNĚTE SI: Tyjátr pro tento týden

Tyjátr

0:00
/
0:00

Pokud se ve dnech 2. až 4. července budete procházet v parku na Kampě, tak kromě krásné vycházky zažijete i nevšední podívanou. Kampu totiž v těchto třech dnech zaplaví festival pouličního divadla s názvem Teatrotoč. Představí se tu mladí i zkušení umělci z České republiky, Slovenska, Chorvatska, Finska, Izraele a tak dále. Program probíhá každý den od 10 hodin do devíti do večera. Dopoledne je věnované hlavně dětem, kteří mají k dispozici i dílničku, kde si mohou vyrábět loutky a odpoledne si na své přijdou dospělí.

00568765.jpeg

Pokud nechcete nechat náhodě, na jaké představení na své cestě právě natrefíte, mrkněte se na webové stránky www.teatrotoc.eu a tam najdete podrobnější informace o programu.Tentokrát se nemusíte za uměním honit vy - divadlo se vám postaví do cesty přímo v ulicích.

autor: zuf
Spustit audio