Když padá drip, je to Gunna, když padá déšť, je to Sergei. Zážitky z ulic a rapové novinky jsou zpět

V našem pravidelném rapovém servisu jsme si posvítili na novou desku od Gunny, na spolupráci Valeeho s producentem Chasethemoney a taky na policejní zásah na Sergeie Barracudu.

Po mnoha speciálech jsme opět usedli k našemu releasovému stolu, abychom pro vás vytáhli to nejlepší, co se za poslední dobu na rapové scéně urodilo. V aktuálním dílu jsme se vydali na průzkum primárně do ciziny, jelikož v našich končinách se poslední dobou dějí spíše brikule než hudební produkce.

Ani o ty vás ale nechceme ochudit, a tak se do vysílání vrací nepravidelná rubrika s názvem Extrémní zážitek, která tentokrát padá na hlavu ostravského rappera Sergeie Barracudy. Ten se nedopatřením dostal do rukou policie, která ho následně celý víkend pronásledovala – a rozhodně to nebylo tak příjemné jako jeho legendární freestyle o dešti a sněhu.

Ale zpátky k novým deskám. Tu největší, která se za poslední týdny dostala na streamovací platformy, má na svědomí zástupce labelu YSL, profesionální nositel dripu a rapper Gunna. Jeho v pořadí páté album nesoucí název DS4EVER čítá 19 skladeb, mnoho skvělých produkcí a featuringů, několik překvapení v podobě energických flows a spoustu dalšího.

Dalším albem, které dorotovalo až k nám, je spolupráce Valeeho a producenta Chasethemoney. Jejich Gimme Five Im High EP potěší hlavně fanoušky, kteří hledají tvrdší zvuk a hutnější beats. Tak házej loket a bacha na screenshoty!

Kolik kulek přežil Spotemgottem? A jak to bylo s vrahem Young Dolpha? To vše v novém díle Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.