Když přijdeš na rave, kup si deštník. Spiralshawty a Sosr spojili síly na projektu Spiral 'n Sauce

12. listopad 2021

Nováčci tuzemské scény Spiralshawty a Sosr kostí na svém společném debutu rapový filet, utíkají od šedé hmoty a smějí se českým Honzikům. Více v jejich vůbec prvním rozhovoru u nás ve studiu!

Jednou za čas vyjde na české rapové scéně slunce a objeví se nová fresh jména. A jednou za čas si je dokonce pozveme do našeho vysílání. Tentokrát jsme ve studiu přivítali svěží vítr z tuzemských rapových lužin a hájů, kterým není nikdo jiný než Pyraboys – tedy Spiralshawty a Sosr.

Pokud je neznáte, není se čemu divit. Na rapové scéně se pohybují jen několik let, ale svým projevem, skvělými barz, čichem na kvalitní produkce a dikcí by se mohli zařadit mezi etablovaná jména. Po jejich sólových projektech, jako jsou Polymorf či Virtual Killa, je tu jejich společný tape s názvem Spiral 'n Sauce.

Vtipné texty, které reflektují společnost od špatného Kapitána Dema až po české Honziki, hutné produkce, které mají na starosti jména jako Rivo Stark, Matro Coolin a mnoho dalších. A v neposlední řadě stojí za zmínku také vizuál, který je šťavnatý jako samotný obsah CD.

Spiralshawty a Sosr jsou na svém prvním společném projektu v pozicích mistrů odšťavňovačů kvalitního rapu, hledají úniky ze šedé hmoty, degustují kvalitní ovoce, opěvují stromy a užívají si rapovou krasojízdu. Svěžest, důvtip a výborné beaty. To je to, co můžeme za naši bandu jen a jen doporučit.

Kdo že jsou to ti Pyraboys? Kdy se ožení Spiralshawty? A co má společného Sosr se Slovenskou filharmonií? To vše v novém a nabitém díle Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.