Kolikrát předejdeš úrazu, tolikrát si živ. Tenhle život je třeba přežít, chce to ale pár triků

12. květen 2021

Zuzana a Ivana tentokrát ve studiu, které pro ně znamená svět, přivítaly samy sebe a probraly své vědomosti týkající se přežití.

Zuzana začala flexit svými vědomostmi o tom, jak přežít dle preperů – je třeba mít doma hodně konzerv hovězího, sklep a oblečení, které splývá s přírodou. Ivana se začala chlubit svými vědomostmi týkajícími se toho, jaký rozdíl je mezi foglarovskou a preperskou krabičkou poslední záchrany a proč je třeba u sebe nosit nelubrikovaný kondom. Zuzana ani nedutala a ihned se vyšvihla tím, že byla v Asii a že se tam pije ze sáčků. Proč to vykládala, to ví leda bůh.

Podpořte Buchty v anketě Podcast roku! Hlasujte pro ně do 6. června v kategorii Veřejnoprávní podcast na webu podcastroku.cz.

Nebyly by to Buchty, kdyby opět nezabředly do úplně jiných témat – probralo se, jaké složení mají prezervativy, zda Ivana vaří špagety a že si Zuzana omylem koupila hrnec na chřest. Zuzana ještě Ivaně poradila, že z láku od cizrny může vyšlehat dezert. Také došlo na radu Zuzčiny kamarádky, která zamražuje stonky bylin do vývaru – to se rozhodně může hodit. 

Pak se ještě probraly Darwinovy ceny, domácí dezinfekce a mohlo se jít domů. 

Chcete si vzpomenout na to, jak jste se pořezali pilníkem? Pusťte si do duše a uší Buchty a přijdete na to, že ne pouze vy jste sami sobě největším rizikem.

Spustit audio