Magda Marnell pop up by Minty, Odd Room Show Room, Shop Or Die

20. listopad 2010

Modeschau se postarala o zvukový design pražské fashion show Magdy Marnell, kterou natáčela Berlin Fashion TV. Originální módní přehlídka v produkci Minty Concept Clubu se odehrála 23. listopadu v Laterně Magice. Kolekci Deconstructed můžete ještě do konce listopadu vidět vystavenou v DOXu. Zvali jsme také na prodejní akci Bella Brutta, Shop or Die a navštívili jsme otevření showroomu Odd-Room designers na Plzeňské ulici.

Magda Marnell, která pracuje ve Stockholmu pro Fashion Company Ahlens, představila na okouzlujícím pop upu v produkci Minty svoji autorskou kolekci Deconstructed. Isnpirací bylo její domovské rybářské město Uppsala, opuštěné a chladné v období dlouhé zimy, s rybářskými loděmi vytaženými na kamenité pobřeží poseté kostrami ryb. Magda vytvořila ručně vázané propletence z natrhaných tkanin, které jsou romantické, syrově rurální a vysoce elegantní zároveň. Fashion show natáčela Berlínská Fashion TV a modely jsou do konce listopadu vystavené v DOXu. Více se dozvíte v pozvání na show od Anny Mayerové.

Odd Room je od začátku trojice, ale protože je aktuálně Nikola Houstounská (Cour Nout) mimo republiku, je momentálně všechno na Kristýně Javůrkové (Jakoby) a Ivě Burkertové (Odivi). Zvládají to ale skvěle a na začátku měsíce po dlouhých přípravách otevřely showroom Odd Room v Plzeňské ulici v Praze. Uvítací víkendová akce obnášela prezentaci nových kolekcí, slevy starších kousků i vintage sekci s pečlivě vybranými kousky. Kromě autorské tvorby Odd Room jsou v showroomu k mání i americké tenisky Creative Recreation, francouzské brýle Nunettes Vintage, trika Cindez, švédská sluchátka Urbanears nebo magazín WAD. Více v rozhovoru, který natočila reportérka Anna Mayerová.

Bella Brutta otevřela nový showroom v Kloboučnické ulici v Praze ultimativní prodejní akcí s názvem Shop Or Die. Trvá až do 3. prosince a představuje pro BB příznačné originální španělské značky oblečení, bot, doplňků a šperků. Více se dozvíte v reportáži Anny Mayerové. Na FCBK Modeschau také najdete fotky z obchodu.

Odkazy:
www.minty.cz
www.magdamarnell.se
www.berlinfashion.tv/channel/fashion-international
www.bellabrutta.cz//Shop-or-Die-for-Bella-Brutta-Pop-Up
www.odd-room.cz

Playlist: tentokrát výjimečně není, velmi se omlouváme a dodáme pokud se nám podaří překonat jednu nečekanou technickou komplikaci

autor: nikamay
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.