Mám idoly, tedy jsem. Zbožňování celebrit je solí života

29. duben 2020

Zuzana a Ivana tentokrát ve studiu, které pro ně znamená svět, vzhledem k nouzovému stavu uvítaly jen samy sebe, a to ještě na dálku. Nerozebíraly ale nic menšího než to, koho obdivují.

Jako obvykle se ale řeč stočila úplně někam jinam Zuzana začala popisovat dva mladíky, kteří kouří na protějším balkónu a Ivana si uvědomila, že vlastně nikoho neadoruje. Zuzana se jí ale snažila namluvit, že obdivuje lidi z crossfitu, a ptala se jí, jestli neexistuje někdo ze cvičenců, kdo by spojoval bohatství ducha a krásné tělo. Ivana tvrdila, že inteligenci sportovci moc na Instagramu nepropagují, což ale neznamená, že jí neoplývají. Nakonec se však spokojeně dobraly k tomu, že kdesi údajně existuje kněz, který Ivanino oblíbené cvičení praktikuje.

Zuzana se pak rozpovídala o tom, jak má ráda hlasatelky počasí, a zmínila se také o svém členství ve fanklubu Lucie Zedníčkové. V současnosti však uznává zpěvačku Lizzo, která v karanténě rozptyluje smutek hraním na píšťalku, a Evu Holubovou, která na Instagram píše romány o svém duševním rozpoložení.

Obě ženy se pak shodly na tom, že není nutné mít idealizované idoly, ale nechat se alespoň inspirovat. Zuzana nakonec přišla s tím, že Ivaniným idolem je jedna animovaná kočička, která ráda cvičí a hodně pracuje. To znamená, že Ivaniným vzorem je vlastně ona sama.

Chcete si vzpomenout na to, jak jste obdivovali až za hrob Lucii Borhyovou? Pusťte si aktuální díl pořadu Buchty a zjistíte, že nejste sami ve fandovství a uctívání model, jakou je třeba Mirek Donutil.

Spustit audio