MasterChef je nejzábavnější pořad v televizi. Nejhorší na něm není Pavlína, ale „Pavlínka“

3. listopad 2020

Jak dopadne čtvrtá série kuchařské soutěže MasterChef, která vrcholí toto úterý? Vyhraje Pavlína nebo Roman? O tom se baví nejen tisíce fanoušků na sociálních sítích i doma, ale taky Hanka se Šimonem v novém dílu podcastu Kompot. Vedle toho komentují ještě další show televize Nova. Čím si pořad Tvoje tvář má známý hlas, který dlouho kritizovali, moderátory získal? Pusťte si novou epizodu!

Po odchodu velice oblíbeného Pavla Berkyho zůstali v soutěži MasterChef poslední dva kuchařští amatéři – jedenatřicetiletý sportovec Roman Staša a pětadvacetiletá marketingová specialistka Pavlína Lubojatzky.

Čtěte také

Televize Nova si do svého bezkonkurenčně nejzábavnějšího pořadu posledních měsíců nemohla přát lepší soupeře. Roman je typ věčně usměvavého sympaťáka, který při vypadnutí Pavla plakal s diváky. Pavlína se zase vůbec nestydí za to, že chce soutěž vyhrát, což úplně stačí, aby ji jako ambiciózní ženu dav nenáviděl.

Nejskandálnější přitom není, že se Pavlína může stát MasterChefem, ale to, jak ji porotci oslovují, i když se do finále dostala. Proč by nás mělo štvát, když na ni Jan „Honzík“ Punčochář, Přemek „Přemeček“ Forejt nebo Radek „Radeček“ Kašpárek zavolají „Pavlínko!“? A proč je Pavlína ve finále právem? Pusťte si nový díl Kompotu!

Vedle MasterChefa se i přes všude číhající koronavirus stále vysílá hudební show Tvoje tvář má známý hlas. Kromě zdraví vystupujících řeší pořad kritiku diváků u písní, které v originále zpívají lidé tmavé pleti. Opravdu vadí divákům „Tváře“, že už se blackface nepoužívá? Kompot přináší i novinky z popkultury – třeba proč a jak Kim Kardashian potrolilo Muzeum moderního umění v New Yorku nebo kvůli čemu Donalda Trumpa podpořil v prezidentské kandidatuře rapper Lil Wayne.

Spustit audio