Matička Praha? Pro Kelis spíš zlá tchýně, Machine Gun Kelly v ní má oblíbený klub, Rihanna tramvaj

2. září 2020

V nové epizodě popkulturního podcastu Kompot se dozvíte, kdo ze světových celebrit miluje a kdo nenávidí Prahu. A taky jak dopadlo nové album Katy Perry nebo pokračování kuchařské soutěže MasterChef.

Rapper, který zpívá rock, je podle poroty MTV Video Music Awards nejlepším alternativním umělcem tohoto roku. Machine Gun Kelly si svoje vítězství ale příliš neužil, protože ho na sociálních sítích pořád stalkuje jeho sok v lásce Brian Austin Green. Ten měl hudební kariéru nastartovanou jako seriálový David Silver v Beverly Hills 90210. A je taky stále manželem herečky a Kellyho přítelkyně Megan Fox.

V nové rubrice Trojani se Hanka se Šimonem kromě této bizarní triády věnují i Bradu Pittovi, dosud neznámé německé modelce, se kterou tráví čas na svém francouzském zámku, a jejímu téměř sedmdesátiletému manželovi. Pusťte si nový díl podcastu Kompot.

Jak dopadly první velké hudební ceny konané během koronavirové krize? A je instagramový účet Deux Moi, na kterém fanoušci sdílí dobré i hrozné zkušenosti s celebritami, etický? Dejte si pořádnou porci Kompotu!

Spustit audio