Mezanin 16. týden

2. prosinec 2011

V šestnáctém týdnu jsme vás upozorňovali na desku coverů, kterou vydal písničkář Adem u labelu Domino records. Jde o předělávky písní, které ho zasáhly v devadesátých letech. Obdivovatelům "80" soudu a elektroniky jsme doporučovali debutové album dvojice Neon Neon, Stainless Style. Představovali jsme vám také Anticon, hudební vydavatelství a kolektiv hudebníků, který se soustředí na experimentální hiphop.

Kapela Please The Trees, která se chystá na vystoupení v Karlínském studiu v rámci Radio Wave Live Sessions, si střihla koncert v KD Dobeška. Na vystoupení na mateřské scéně divadla Sklep vás zval Mirek Chromý.

Stěny smíchovského centra pro současné umění Meet Factory pokryly tento týden obří malby Igora Korpaczewského. Projekt s apelativním názvem Wake up! vznikal dlouho, ale jeho výsledky budou existovat jen měsíc. Na expozici do Meetfactory vás zvala Anna Nováková.

Pozici Desky týdne opanovala domácí kapela, 100°C se svojí třetí řadovou deskou, která vychází pod názvem Brant Rock. Profil kapely a recenzi z našich řad i zvenčí si poslechněte zde.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio