Miley Cyrus abstinuje, zatímco Pavel Callta si dává silný svařák na kuráž a Maniak flexí u jaderného krytu

10. prosinec 2020

Shakira v novém klipu Black Eyed Peas tančí jako dvacítka. Jediní, kdo zatím působivou choreografii nevyzkoušeli, jsou Annabelle s Filipem – ti na sebe ve studiu opět štěkali – tentokrát kvůli Yungbludovi, který Filipovi pije krev. Atmosféra se uklidnila až díky excentrické rapperce Rico Nasty – Filip si to výběrem zremixovaného bangeru Smack A Bitch u Annabelle konečně vyžehlil. Zazněl však i Ca$hanova Bulhar, který doplnil track Hella Fuego o povedený videoklip.

Tahounem týdne se stal portorický rapper a zpěvák Bad Bunny, který přes všechny překážky roku 2020 nelenil a stihl vydat hned dvě plnohodnotné desky i jedno kompilační album. Na tracku La Noche de Anoche ho navíc doplnila zpěvačka Rosalía, které se Annabelle nemohla nabažit ve videoklipu k novému remixu obřího Weekndova hitu Blinding Lights.

S novým materiálem přišla i Miley Cyrus, která má aktuálně No. 1 Rock Album v nejprestižnější americké hitparádě. Moderátoři Velkých čísel vůči ní cítí závist, protože pokud se song, který napíše, příliš podobá tvorbě někoho jiného, může mu prostě zavolat a přizvat ho na feat, jako tomu bylo třeba v případě Duy Lipy nebo legendárního britského zpěváka Billy Idola.

Maniak ze stáje BiggBoss vydal EP Nech Rusa flexit a s ponurým videosinglem Chernobyl, na kterém hostuje i výrazná postava brněnského hiphopu Michajlov, se stylově veze na vlně úspěšného seriálu z produkce HBO. Filipa jen mírně zklamal hook tracku.

Kdo naopak nikdy nezklame, je písničkář Pavel Callta, jehož vánoční píseň Vzácnej den Annabelle s Filipem využili jako psychickou přípravu na blížící se vánoční speciál. Vzácnej den má především vzácný text s perlami jako „silný svařák na kuráž / v rádiu zní Jožo Ráž“ nebo „žádnej stres, jsou Vánoce / všude lítaj emoce / milujeme tenhle čas / v marketech lesklý ovoce“.

Proč se strhla ohnivá debata o Yungbludovi? A s jakým audiovizuálním obsahem teď asi přijde Ariana Grande, potom co Dua Lipa nastavila vysokou laťku s livestreamem Studio 2054? Poslechněte si nový díl Velkých čísel!

Playlist:

BAD BUNNY – La Noche de Anoche ft. Rosalía
MANIAK – Chernobyl ft. Michajlov
PAVEL CALLTA – Vzácnej den
MILEY CYRUS – Plastic Hearts
BLACK EYED PEAS – Girl Like Me ft. Shakira
YUNGBLUD – weird!
RICO NASTY – Smack a Bitch (Remix) ft. ppcocaine, Sukihana & Rubi Rose
JUICE WRLD & BENNY BLANCO – Real Shit
CA$HANOVA BULHAR – Hella Fuego

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.