Miley Cyrus zpívá o ejakulaci. Píseň River je podle ní trochu nechutná

14. březen 2023

Filmové ceny Oscar se rozdávaly v neděli, ale tentokrát chyběl červený koberec. Jak se na ten nový béžový známí lidé oblékli? Miley Cyrus vydala nové album i singl a znovu zaujala svými metaforami, ve kterých se zase nedržela zpátky. Její nové album si v premiérový den streamovalo ale nejvíc lidí v její kariéře. Je tu aktuální Kompot s novinkami z popkultury.

Letos jsme oscarové róby viděly mnohdy v základních tónech – černá, bílá, béžová a různé kombinace těchto odstínů zaplnily nově nečervený koberec. Hance to připomnělo návštěvu Paříže, jejíž obyvatelé a obyvatelky ji svým módním stylem vůbec neoslovili. Co se jí na francouzském stylu nelíbí? Pusťte si Kompot!

„Ta písnička je trochu nechutná,“ řekla třicetiletá Miley Cyrus během rozhovoru ve speciálu Disney+ o novém singlu River. Ten se objevuje na desce Endless Summer Vacation, která se podle recenze v podcastu Kompot povedla. 

Jak se Šimonovi líbily první dva díly čtyřiačtyřicáté řady americké televizní soutěže Survivor? Co je nového ve světě Real Housewives? Pusťte si Kompot a sledujte nás Instagramu!

Spustit audio