Miliardář si vyměnil krev se synem a prodavačky otrávila tráva. To jsou nej zprávy týdne

26. květen 2023

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají ty nejlibovější šunky ze zpravodajského háku. Jako obvykle se zaměřily na těžko pochopitelné zprávy jak ze světa, tak z regionů.

Ivanu coby milovnici věčného mládí zaujala zpráva o tom, že jistý miliardář chtěl omládnout, tak si vyměnil krev se svým potomkem. Poté, co mu byla darována infuze krevní plazmy od teprve 17letého syna Talmage, se do multigenerační výměny zapojil i dědeček Richard.

Zuzanu jakožto ženu ve středním věku uklidnila informace o tom, že dámy s přibývajícím věkem nepřestávají toužit po sexu, což potvrdila americká studie. Nový poznatek tak nabourává dosavadní výzkumy, které tvrdily, že ženy zájem o milostný život s věkem spíš ztrácejí. Studie sledovala víc než tři tisíce dobrovolnic po dobu 15 let.

A nesměla samozřejmě chybět skandální zpráva z Brna: tamní prodavačky se otrávily marihuanou. Veselé sušenky dostaly od vděčných zákazníků.

Je mezi brněnskými „zkuřkami“, miliardářem posedlým mládím a neutuchající chutí seniorek na pelešení nějaká tajnosnubná souvislost? Vůbec ne, míní Zuzana s Ivanou, ale to přeci vůbec nevadí. Zahoďte ambice pochopit svět a radši si poslechněte všechny novinky ze známého vesmíru v novém díle Mikrovlnek!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka