Mirai Navrátil: Mámě jsem k Vánocům koupil CD Simple Plan. S producentem Ondrou máme společné punkové kořeny

17. prosinec 2020

Konec otravného roku 2020 je za rohem a Annabelle s Filipem brzy otočí list svého bangerového kalendáře. Při této příležitosti přivítali dva hosty, jejichž hudebním kariérám velká čísla nejsou cizí. Frontman giganta mezi tuzemskými popovými projekty Mirai Navrátil a „gatekeeper“ jeho hitů, hudební producent Ondřej Fiedler aka fiedlerski dorazili do studia Radia Wave zavzpomínat na své punkrockové kořeny i společné cesty autem ve stylu „když nemůžeš, tak přidej víc“.

Moc kvalifikovanějších lidí, než je Mirai a Ondra, do Velkých čísel o žebříčkových hitech přijít referovat nemohlo, což jasně dokazují i statistiky – dva aktuálně nejhranější tracky v tuzemských rádiích má na svědomí právě Ondra a jeden z nich je I přes to všechno od Mirai, který kapela nedávno doplnila i o videoklip. A podle Miraie jde o možná nejlepší písničku z jejich druhé desky Arigato. Ondru hodně zaujal nový singl zpěvačky Simy – na novince Dokola totiž oproti předešlé tvorbě překvapila jak novým zvukem, tak i změnou nálady.

Součástí speciálního dílu byla i rubrika Jukebox, ve které se tentokrát proti sobě utkali hosté. Zatímco Ondra vybral fresh skladby s aktuálním zvukem – například debutový singl Like brazilské modelky a zpěvačky Alissic, jejímž manželem je jeho oblíbenec Oliver Sykes z kapely Bring Me The Horizon, Mirai se vydal cestou vzpomínání na své oblíbené punkrockové písničky z dospívání. Ondra dokonce poodkryl nepovedené spolupráce z hudební branže a přiblížil vztah libereckého rappera Paulieho Garanda s Macem Millerem. Mirai mimo jiné vyprávěl o své účasti na náročné Beskydské sedmičce, po které jel rovnou odehrát koncert.

Frontmana které kapely si na své tělo nechal vytetovat Ondra Fiedler? Kdo je Franto? Proč na něj Annabelle s Filipem tak rádi vzpomínají? A jak zní Rytmus v roli operního pěvce? Poslechněte si speciální díl Velkých čísel!

PLAYLIST:

MIRAI – I přes to všechno
SIMA – Dokola
RYTMUS & FRAYER FLEXKING – Nehehe
TAKING BACK SUNDAY – MakeDamnSure
ALISSIC – Like                                                                                                    TAYLOR SWIFT – Willow                                                                                KENNYHOOPLA – Estella ft. Travis Barker                                                                SIMPLE PLAN – Crazy

 

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka