Mirka Talavašková a přehlídka Leeda-Kaplicky

22. duben 2008

V historicky první Modeschau, vás Veronika zvala na přehlídku značky LEEDA, která předvede novou kolekci LEEDA Kaplický ve čtvrtek 24. dubna v Meet Factory. V rozhovoru z ateliéru UMPRUM jsme vám představili návrhářku Mirku Talavaškovou z UMPRUM. Je členkou skupiny Fashiondesigners.cz a její modely můžete vidět například v alternativním butiku Parazit na Starém městě v Praze.

V seriálu klasických oděvních materiálů jsme pokračovali sametem, Anny natáčela jako obvykle s Konstantinou Hlaváčkovou z Uměleckoprůmyslového muzea. Špionáž Anny a Lucie vás tentokrát zavede do obchodu plného korálků všech barev a tvarů. Fyzicky ho najdete na Náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze a na webu na koralky.cz.

00703878.jpeg

Své dotazy, připomínky a názory směřujte do diskuse .

Pořad Fashion Point změnil jméno na Modeschau (čti Módešau). Nový název pořadu podle nás lépe vystihuje náš záměr bavit se módou. I nadále můžete čekat rozhovory s mladými návrháři, informace o zajímavých značkách a obchodech, reportáže z přehlídek, butiků a nehrůznějších akcí, které s módou souvisí.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.