Na dlouhodobém vztahu a na baráku je třeba zamakat

8. březen 2023

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly vizážistu Pavla Kortana původem z Hané, který se rozhodl vykládat o tom, jak opepřit dlouhodobé vztahy a jak se ubránit přílišnému tlaku na vzhled.

Podle Pavla, kterému jeho kamarádka přezdívá Naleštěná bída, je potřeba na vztahu zamakat a mít společný projekt, protože se lidé během života mění a krize 7. roku vztahu je něco, co poznamenalo i Pavlíka a jeho manžu Láďu. Tak se tedy rozhodli, že poletí utužovat vztah do Brazílie.

Řeč ale došla i na Pavlovu profesionální deformaci  že si představuje, jak by kdo vypadal namalovaný jeho ručkama, že by očekával BB krém na intimní partie a že líčení je vlastně líčením pastí na potenciální partnery.

Pavel nakonec promlouval o tlaku na vzhled v rámci jeho komunity a poznamenal, že se domnívá, že by mohl být hezčí, ale současně ví, že mnoho lidí je na tom hůř. Buchty mu řekly, že je podle nich malebný a že to důležité je uvnitř, nikoli na povrchu.

Buchty také s Pavlem probraly řezání chleba, manželovo čtení knih o aristokracii, jeho odpor k partám přátel, manželství Jennifer Lopez, výraz chromované vidle, zvětšování orgánů, astrologické znamení Zuzky a Adolfa Hitlera, slovo hobík, Ivanin dlouhodobý vztah se psem a mohlo se jít domů.

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba si uvědomíte, že vztah na víc než týden je prostě makačka.

Spustit audio