Na kluky, nebo na buchty? Sportovních coming outů je jako šafránu. Bohužel

12. říjen 2022

Zuzana a Ivana tentokrát ve studiu, které znamená svět, uvítaly Štěpána. Přijel až z Brna, věnuje se závodně cyklistice, studuje trenérství a taky má hezké vlasy. O tom všem jsme se v podcastu samozřejmě bavili. A taky o tom, proč je pořád v některých sportech tak málo lidí, kteří by se otevřeně hlásili k LGBTQ+ komunitě.

Zuzana si hned na začátku všimla Štepánovy nápadně kudrnaté a upravené hřívy, která jí připomněla George Michaela v dobách své největší slávy. Štěpán nelenil a jal se vysvětlovat metodu curly girl, díky které se pyšní loknami.

Pak už se téma proměnilo na cyklistiku a coming out ve sportu. Štěpán se svou sexuální orientací netají, ale štve ho, že je v cyklistice a sportu celkově spíše výjimkou.

Nedokážete si představit týden bez vlašáku pro uši? Hlasujte pro Buchty v anketě Křišťálová lupa!

Ivanu samozřejmě jako velkou sporťačku zajímalo téma silniční a horské cyklistiky, chytlo ji i téma holení u cyklistů a otázka, jak čůrat během jízdy. Zuzanu to samozřejmě hned přivedlo k dotazu, jak se na rozjetém kole řeší kakání.

Bez povšimnutí nezůstalo ani téma jazykolamů, kterými zaflexila Zuzana, potřeba klystýru a vůně při józe. Probraly se ovšem i longboardy, bitva u Stalingradu nebo paní Zdena ležící pod kořenem. A pak se šlo domů.

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba si uvědomíte, že nejhezčí pohled na svět je z kola.

Spustit audio