Na TikToku jsem byla závislá, youtuber bylo dřív zakázané slovo, říká Natyla

4. březen 2021

Úspěšná youtuberka Natyla přijala pozvání do Velkých čísel, kam ji kromě jejího mírného nezájmu o současný žebříčkový pop dostal fakt, že posledních pár dní se pod dohledem Annabelle zkouší vžít do kůže zpěvačky. Hudebně se nejraději vrací do roku 2015, na který má zároveň ty nejhezčí vzpomínky. Podělila se o svou nedávnou závislost na TikToku, obsesi uklízením nebo perfekcionismus, kvůli kterému se třeba nervuje při tvorbě „náhleďáků“.

Číslem jedna i po sedmi týdnech nadále zůstává Olivia Rodrigo s trackem Drivers License, Natyla si při té příležitosti objednala ohlédnutí za jejím oblíbeným rokem a zazněl společný megahit Marka Ronsona a Bruna Marse s názvem Uptown Funk. Tahouny týdne se stali rappeři Lil Tjay a 6LACK, jejichž track Calling My Phone debutoval na 3. místě žebříčku Billboard Hot 100 a ještě o stupínek výš se vyšplhal na UK Singles Chartu. Natyla není v hitparádách příliš kovaná, a tak se stala obětí žebříčkového nerdovství Annabelle a Filipa.

Teprve dvacetiletá tvůrkyně videí přiznala, že preferuje tracky z videoher, do rubriky Jukebox vybrala svůj oblíbený taneční track z Just Dance od amerického poprockového tria Dreamers. Ve Velkých číslech zazněla i spolupráce Post Malona s Pokémon universem, které aktuálně slaví 25 let. Při té příležitosti totiž nahrál coververzi písně Only Wanna Be With You od Hootie & The Blowfish. Filip chtěl na Natylu zapůsobit výběrem tracku, který se alespoň trochu týká herního světa, společně ale nedokázali vyjmenovat víc než dva Pokémony a všemu nasadil korunu, když prozradil trapnou internetovou přezdívku ze svých hráčských let.

Vzala by si na sebe Annabelle nejdelší boty na světě navržené estonským rapperem Tommym Cashem? Kdy si Filip přestane hrát na odborníka přes Taylor Swift kvůli tomu, že o ní viděl dokument na Netflixu? A jaký má Natyla vztah k plísním? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.