Nadrženci se u moře omlouvají svým penisům. Má cenu sledovat druhou řadu reality show Too Hot to Handle?

13. červenec 2021

Přitažlivá pilotka, model s titulem z kriminologie utíkající ze vztahů a právnička nedůvěřující mužům se potkají na dovolené. I druhá série reality show Too Hot to Handle pomáhá citově nepřístupným atraktivním dvacátníkům vyměnit sex za opravdovou lásku. Stojí to za binge? Recenzi uslyšíte v nové epizodě podcastu Kompot.

V celibátu u moře – tak by mohl znít český překlad reality show Too Hot to Handle. Účastníci druhé řady se snaží vyhrát sto tisíc dolarů tím, že se vzdají fyzických radovánek a projdou sérií workshopů a rituálů, které jim pomohou změnit promiskuitní zvyky. Jedním z nich je i omluva vlastnímu penisu. Je to zábavné? Pusťte si recenzi!

V Cannes okradli herečku Jodie Turner-Smith. Na červeném koberci filmového festivalu, kde reprezentovala film Stillwater, se ukázala ve vypůjčených diamantových špercích slavné italské módní značky. Zloději si zřejmě mysleli, že je má stále u sebe, a vykradli jí hotelový pokoj. Jaká nevyčíslitelně drahá věc jí ale zmizela? Uslyšíte v podcastu Kompot.

Herečka Angelina Jolie zašla na večeři se zpěvákem The Weekndem. Chystají spolu další projekt, nebo tvoří nový pár? Nick Cannon, exmanžel Mariah Carey, se cítí „jako mořský koník“. Během sedmi měsíců se totiž jeho třem partnerkám narodily čtyři děti. A jaké je soutěžit v Survivoru a mít u toho menstruaci? Poslouchejte Kompot a sledujte nejnovější dění v popkultuře i na našem Instagramu!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.