Není party jako S Club 7 party! Mezi novinkami hitparád se ale žádný zázrak nekoná

13. duben 2023

Americká zpěvačka SZA přepisuje historii díky novému rekordu, který ukradla původní držitelce Mary J. Blige. Se singlem Kill Bill se totiž drží na vrcholu hitparády Billboard Hot R&B/Hip-Hop Songs celých 16 týdnů. Zmíněný hit si ale Annabelle s Filipem pouštěli už dávno, takže prostor dostali například Calvin Harris s Ellie Goulding, překvapivě sentimentální 6ix9ine nebo legendární S Club 7!

Fascinace zpěvačkou Ellie Goulding proběhla ve Velkých číslech téměř výhradně kvůli tomu, že prý umí hrát na bicí a na mandolínu. Její multiinstrumentalismus je totiž zajímavější než aktuální singl Miracle s Calvinem Harrisem, který trůní na vrcholu britského singlového žebříčku. O velký zázrak nejde, Annabelle a Filipovi evokoval tranceové devadesátky a bezduchou tucku.

Annabelle měla evidentně ochuzené dětství, a to z důvodu, že jeho součástí nebyla britská popová skupina S Club 7, kterou koncem devadesátých let založil manažer Spice Girls Simon Fuller. Jeden z členů S Club 7 – zpěvák Paul Cattermole (jehož příjmení v Annabelle spustilo povídání o Harrym Potterovi) bohužel ve svých 46 letech zemřel. A to měli vyjet na reunion tour! S Club 7 navždy zůstanou minimálně ve Filipovém srdci.

Je letošní album Hope michiganského rappera, který si říká NF, showcasem perfektní produkce, nebo je jen extrémně otravné? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka