Nicki Minaj je zpět a otravný hit Dance Monkey má nástupce. I přes to všechno jsou nejhranější Mirai

19. listopad 2020

Nejhranějším trackem v tuzemských rádiích se aktuálně mohou pyšnit Mirai, kteří doplnili singl I přes to všechno o povedený videoklip. Rapperka Nicki Minaj v očích Annabelle vrací úder a na tracku What That Speed Bout producenta Mikea WiLL Made-It, na kterém hostuje i YoungBoy Never Broke Again, se opět ukazuje v plné síle. Moderátoři Velkých čísel zavzpomínali i na nesnesitelnou píseň Dance Monkey od Tones And I. Co novinka Fly Away? Předznamenává lepší, méně otravné zítřky?

V hudebním pořadu Velký čísla se rozmohl takový nešvar – čím dál tím víc se v něm pouští tracky, na kterých se producentsky podílel přítel Annabelle. Pozvou si ho někdy do studia?

Jak se dalo čekat, spolupráce kapely Kryštof a nesmrtelného fenoménu Karla Gotta na písni Vánoční se i dál zuby nehty drží v trendech. Poměrně nečekané je ale umístění nového filozofického singlu Therefore I Am od Billie Eilish v americké hitparádě Billboard Hot 100. Filipa mile překvapila Anne-Marie s hravým singlem Problems. A přestože už ve Velkých číslech britská zpěvačka dříve zazněla, Filip tvrdí, že o ní slyší poprvé.

Prostor opět dostalo i několik tuzemských interpretů a kromě „tiktokového hudebníka“, který si říká Amco, došlo i na novinky rapperů, kterým velká čísla rozhodně nejsou cizí. Yzomandias ze stáje Milion+ ohlašuje novou desku první videosinglovou ochutnávkou s názvem Designer Flow a šíří dál poselství pak choi. Do rubriky na repeat Annabelle s Filipem tentokrát zařadili track Dinero od strašnických králů Ca$hanovy Bulhara a Smack One.

Jak dostat feat od Snoop Dogga? Co znamená slovo payola? A jak se španělsky řeknou peníze? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

Playlist:

MIRAI – I přes to všechno
MIKE WILL MADE-IT – What That Speed Bout ft. Nicki Minaj & YoungBoy Never Broke Again
YZOMANDIAS – Designer Flow
AMCO – Půlnoční
ANNE-MARIE – Problems
BILLIE EILISH – Therefore I Am
TONES AND I – Fly Away
CA$HANOVA BULHAR – Dinero ft. Smack One

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.