No-hit wonders. Poslechněte si fiktivní telefonický rozhovor s člověkem, který nezvedl telefon

4. srpen 2021

Telefonický minirozhovor Brambora s vejcem tentokrát probíhal netradičně, protože host Ivaně s Alešem nezvedal telefon. To ale nakonec zas tak nevadilo, protože jsme aspoň měli víc času na to, abychom probrali potravinová afrodiziaka, problematiku vlajek, pražskou Letnou nebo seriál Opičí král.

V hudebním okénku jsme si připomněli nádhernou skladbu Your Woman z roku 1997 od projektu White Town. Za písničkou stojí Jyoti Prakash Mishra, zlými jazyky bývá označován za one-hit wonder. „Lepší než no-hit wonder,“ konstatuje prý sympaticky Mishra a Ivana s Alešem souhlasí. „Nádherná písnička,“ rozplývá se Ivana. „To bych furt poslouchal,“ dodává sofistikovaně Aleš.

Jaká vlajka na sobě nemá bílou, modrou ani červenou? Jakou paštiku doporučuje Aleš? A proč byste si měli pořídit červený ubrus? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a možná se to dozvíte.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.