Nymph, narozeniny showroomu Fashiondesigners

30. duben 2011

Pokud máte rádi vintage second handy Quasimodo, udělají vám nejspíš radost i tři nové sesterské butiky Nymph, o kterých natáčela reportérka Anna Mayerová. Zvali jsme také na blížící se oslavu druhých narozenin showroomu Fashiondesigners v karlínské Vítkově ulici. Od začátku v tomto příjemném prostoru pracují Sistersconspiracy a Zuzana Sedmidubská a po přestěhování Zdenky Imreczeové do vlastního ateliéru v Karlína přibyla designérka Daya.

Móda s nápadem - tak zní moto tří nových butiků Nymph, které se nacházejí v centru Prahy. V buticích najdete nápadité a stylové konfekční oblečení různých značek z celé Evropy. Vzhledem k tomu, že jde většinou o outletové kolekce, je poměr mezi cenou, kvalitou a především originalitou velmi dobrý. Majitelka obchodů Nymph Terezie Králová, navíc už od devadesátých let vede dva výběrové secondhandy Quasimodo, zaměřené hlavně na retro a vitage styl. S majitelkou butiků Nymph a secondhandů Quasimodo Terezií Královou, natáčela rozhovor Anna Mayerová.

Ve čtvrtek 5. a v pátek 6. května se bude v karlínském showroomu ve Vítkově ulici slavit druhé výročí. V příjemném světlém prostoru od začátku pracuje návrhářská dvojka Sistersconspiracy, která se specializuje na pánskou módu, ale poslední dobou přidává ke svým kolekcím i několik dámských či unisex kousků. Do Karlína už dva roky chodí zákaznice i za návrhářkou Zuzanou Sedmidubskou a poměrně nově tu vystřídala Zdenku Imreczeovou designérka tvořící dámskou módu pod jménem Daya. Všechny připravily na dvoudenní oslavu narozenin speciální slevy a výprodej starších kolekcí a rozhodně stojí za to si na vlastní oči prohlédnout i jejich nové kousky. Pozvánku na event a stránky zmíněných návrhářek najdete níže v sekci odkazy.

Odkazy:
www.fashionstation.cz
www.fashiondesigners.cz
www.sistersconspiracy.cz
www.7dub.cz
www.daya.cz

Playlist:
d'Eon – Transparency, How To Dress Well Rework (Hippos In Tanks)
Burial Hex (ft. Zola Jesus) - The Far, Horrid Red Radio Remix (Holiday Records)
Zoo Kid - Out Getting Ribs (uns.)
Zeadron Del Gomez - Down Face/Face Down (Crash Symbols + Rebel)
St. Vincent - Paris is Burning (Beggars Banquet)
Art Department - Without You (Crosstown Rebels)

autor: nikamay
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.