Odpolední session

11. květen 2006

Každý všední den pro Vás tým Radia Wave připravuje Odpolední session. Odpolední session začíná na Radiu Wave vždy ve 13:00. Přináší vydatnou porci muziky, reportáže, tipy na aktuální kulturní dění a soutěže o vstupenky na akce a věcné ceny.

Klíčová je hodina mezi třetí a čtvrtou, kdy je ve studiu každý den host, který má co říct - Odpolední session přináší profily tvůrců, kteří by vás mohli zajímat (kapel, režisérů, spisovatelů, výtvarníků), představení nových počinů z širokého kulturního spektra, ale zabývá se i zajímavými událostmi ze sportovního dění nebo společenského života. Hosty jsou domácí osobnosti (ale nikoli pouhé celebrity) i zahraniční tvůrci - v těchto případech vysíláme se simultánním překladem.

Neklademe hostům banální otázky, ale zajímáme se o souvislosti. "Jak se vám podařilo natočit ten film? Jste rád, že jste vychytal nulu?" nebo "Řekněte nám něco úvodem o sobě..." od nás neuslyšíte. Spektrum témat doplňují aktuální společenské záležitosti - např. grantový systém a kulturní politika, urban sprawl a nešvary bydlení na kraji velkých měst nebo xenofobie v ČR. Rozhovory v Odpolední session jsou směsí názorů, faktů, osobních příběhů a konfrontací.

Dotazy může položit také kdokoli z posluchačů - a to skrze icq 244 238 260 (nickname: radiowave). Odpovídáme přímo po icq, ale i v éteru.

Odpolednem vás provází Pavel Sladký, Veronika Ruppert, Ivana Veselková.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio