Odstartujte svoji hudební kariéru na Radiu Wave

27. březen 2014

Kluby jsou plné skvělé mladé hudby, která by si zasloužila nést se k vám éterem. Kapely, DJ´s, producenti, songwriteři... cokoliv. Žehrá se na nedostatek hledačů talentu. Rozhodli jsme se to vzít za ně. Proto se včera rozběhl pilotní díl pořadu Startér.

Přesně ve 20.00 hodin se na Radiu Wave rozjel pořad Startér s moderátory Tomášem Turkem a Tadeášem Haagerem. Mohli jste slyšet deset nových písní od mladých talentovaných kapel. Startujeme s hitparádou a čekejte rozhovor s breakbeatovou kapelou U-Prag.

00414058.jpeg

Jednou za čtrnáct dní uslyšíte na 100,7 Startér. Pořad plný demáčů. Máte tak jedinečnou příležitost ovlivnit zvuk Radia Wave ze dvou stran. Můžete nám posílat dema, ze kterých se bude sestavovat hitparáda Startéru. Můžete do hitparády hlasovat a pomoci tak vaší oblíbené kapele nastartovat její hvězdnou dráhu. Startér nebude jen rozhlasový pořad, bude mít přesah do klubů, bude... prostě všude.

Pokud máte nějaké demonahrávky nebo vlastním nákladem vydaná CD, zasílejte nám je (protože konečná podoba startéru závisí zcela na vás) na adresu:

Startér Radio Wave, Jeséniova 36, 130 00 Praha 3 nebo ve formátu mp3 (v kvalitě minimálně 192 kb/s) na adresu: starter@cro.cz

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.