Oriloaded SkrzNaSkrz v Universu

16. říjen 2009

Ze Sedmi statečných se stalo Osm a začali poslouchat hip-hop! Cože? Časy se mění a je potřeba jít s dobou, aby parta pistolníků z předminulého století zapadla, vzala si poradce. Rappera Oriona. A co že jsme to probírali SkrzNaSkrz? Poslechněte si v Universu!

V loňském roce jsme vám představovali unikátní projekt ČVUT Sedm statečných. "Náborovou" kampaň pro středoškoláky. V průběhu roku proběhla další akce PR party této univerzity s názvem Urychlovač. Letos přichází Alex Hroncová, Marek Prchal a Vladimír Strejček s novou senzací v podobě projektu Oriloaded. Více se o něm dozvíte v záznamu rozhovoru.

Přiběhl jsem do studia s mírným zpožděním (způsobeným, jak jinak, pražskou dopravou) . "Když necháš čekat jednu holku, je to špatný, ale ty tu máš hned tři!" volá na mě šéf moderátorů Jakub "Bruse" Viliš. Už tam seděly. Mája, Eva a Anče. Produkční a protagonistka festivalu Akademie múzických umění v Praze SkrzNaSkrz, který se odehrál 17. a 18. října na Střeleckém ostrově. Naštěstí holky byly nad věcí a i přes zpoždění byly ochotny se mnou o festivalu mluvit. Celý rozhovor si poslechněte v podcastu.

01016420.png
autor: Pavel Cyprich
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.