Osud lesbického vztahu seriálu Na mušce zvedá lidem mandle. Stejně jako Beckhamova svatba

13. duben 2022

Byla to svatba, která ukázala, že i Beckhamovi mohou být „chudí příbuzní“. Třiadvacetiletý Brooklyn Beckham si o víkendu vzal za manželku o čtyři roky starší americkou dědičku a herečku Nicolu Peltz. Další událostí minulého týdne bylo finále seriálu Na mušce, které prý ne úplně korektně zachází se vztahem dvou žen. A Jennifer Lopez s Benem Affleckem se po osmnácti letech podruhé zasnoubili. Pusťte si novou epizodu podcastu Kompot!

Asi si nedokážeme představit situaci, ve které návrhářka Victoria Beckham a její choť, fotbalista David Beckham jsou někde považováni za „chudé příbuzné“. Přesně to se ale stalo během svatby jejich nejstaršího syna Brooklyna, a to před šesti sty hosty. Jak dopadla „svatba století“, kdo na ni přišel a kdo je záhadná Nicola Peltz? Zjistíte v Kompotu!

Finální řada seriálu Killing Eve (Na mušce) už je za námi a reakce jsou velice rozporuplné. Proč se podle mnohých diváků nepovedlo finále a také věrohodný osud lesbického vztahu? Poslechněte si novou epizodu podcastu Kompot.

Další velká láska se ocitne před oltářem – Jennifer Lopez s Benem Affleckem si dali druhou šanci a po osmnácti letech se podruhé zasnoubili. Vyjde jim to? A co jim do další fáze jejich vztahu přejeme? Pusťte si Kompot a sledujte nás na Instagramu.

Spustit audio