Penisy, tinnitus, ovce i skvělá hudba. Radio Wave vybírá to nejlepší, co na vlnách vzniklo

4. červenec 2022

Pro vaše letní cesty, ať už do zahraničí nebo třeba do práce, připravila redakce Radia Wave výběr toho nejlepšího ze svého obsahu. Každé pondělí se těšte na šest pořadů a jeden speciální playlist.

Hudební playlist pro první prázdninový týden si můžete poslechnout pod úvodní fotkou. Aktuální výběr z našich nejlepších pořadů najdete pod článkem.

První letní týden servírujeme talkshow Buchty a magazíny Podhoubí a Bourání. Dozvíte se něco o větších i menších penisech, poradíme vám, jak na koncertech poslouchat hudbu bezpečně a taky rovnou doporučíme muziku, která by vás rozhodně neměla minout.

„Šedesátiminutovku jsem vyplnil tracky, které si podle mě zaslouží větší pozornost. Selekce je to letní, aktuální, snad i svižná a místy se prolíná s pravidelným novinkovým výběrem Radia Wave. Během horkých letních dnů, doufám, i osvěží,” říká hudební redaktor a moderátor Filip Černý k playlistu, který otevírá letošní Top léto s Wavem.

Poslechněte si letní výběr obsahu Radia Wave a objevte v našem programu podcasty, které ještě neznáte, a redaktory, které si zamilujete!

autor: Radio Wave
Spustit audio

Více o tématu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka