Petra Bučková: Já bych nekopala, já bych spíš kousla nebo škrábala

1. červenec 2021

Dada rubrika Brambora s vejcem tentokrát hostila herečku a rodačku z Brna Petru Bučkovou. Ta se Ivaně s Alešem svěřila, že sice nějakou dobu chodila na kickbox, ale svůj oblíbený kop nemá. „Já bych nekopala, já bych třeba spíš kousla nebo škrábala,“ zamýšlela se Petra nad možným průběhem svého fiktivního zápasu.

V rozhovoru padly i otázky, jestli by se představitelka kriminalistky Sabiny v seriálu Hlava Medúzy chtěla přidat k nějaké sektě, jaká barva je dle jejího názoru hnusná nebo zda život dává smysl. Aleše zajímal samozřejmě taky její názor na vlastnictví řidičského průkazu a Ivanu na housky a rohlíky.

V hudebním okénku zazněl krásný letní hit Samba De Janeiro od německé skupiny Bellini. Ta se prý jmenuje po slavném brazilském fotbalistovi Hilderaldovi Bellinim, kterého ale bohužel Ivana s Alešem neznají.

Myslí si Petra, že samochvála voní? Jak si vyrobit bramborovou masku na pleť a dají se brambory použít taky při potížích s plísní na nohou? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a načerpejte hromadu informací nejen o bramborách, ale i o Petře Bučkové.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.