Playlist WavetroniQ 9.3.2009

10. březen 2009

dj Shadow - Un Autre Introduction (MCA Records)
Domu - Springbreak (TrebleO - forthcoming)
Kode9 - Black Sun (Hyperdub)
STP - The Fall (Peverelist Remix) (Subsolo Records)
Duke Spook - Futurepasts (3 Bar Fire)
FBOM - Disaster Relief (DubKraft)
Lambent - Biscits (Error Broadcast)
STP - intro The Fall (Peverelist Remix) (Subsolo Records) 3in1
Dorian Concept - Freehanded Monkey (Kindred spirits)
Dorian Concept - Fort Teen (Kindred spirits)
Dorian Concept - Her Marshmallow Secret (Kindred spirits)

Durrty Goodz - Destruction (prod. taz_buckfaster) (Awkward Music)
Mrk1 - Dubelek (Contagious)
Sukh Knight - Knightlife (Nasha records - forthcoming)
Jesse Rose - Forget my name (feat. hot chip) (Dubsided)

Pro ty návštěvníky stránky Radia Wave i pořadu WavetroniQ mám za odměnu několik alb zdarma. A musím uznat, že alba povedená. První je od labelu Error Broadcast a v dnešním WavetroniQu jsem z něj hrál producenta jménem Lambent. Excelentní výběr elektronického hip-hopu s prvky dubstepu. Album stahujte zde: http://www.error-broadcast.com/index.php/releases/show/release/ebc001

Další exkluzivní materiál přichází ze značky Echodub a představuje nové nadějné tváře dubstep scény. Z nich určitě vzpomenu producenta jménem Furesshu. Jeden z těch, které se v roce 2009 oplatí sledovat. Tento vynikající promo materiál stahujte ZDE.

Další exkluzivní materiál přichází od producenta jménem MRK1, kterého milovníkům bas linek nemusím představovat. Přímo na jeho stránce Myspace máte link, kde stáhnete jeho album remixů, které udělal spolu s člověkem jménem Chimpo.

A na závěr pro ty, co nevědí jak na dubstep tancovat. Je to velmi jednoduché. Takové kreace můžete provádět jen pokud k tomu máte pořádnou dávku dunivých tónů. Anebo jak to předvádí tento milý stařík v Barceloně. A něco pro naše polovičky. Zde je vidět že dubstep válcuje i klasické ethno. Doufám, že se vám tento styl zalíbí, a přidáte se ke komunitě, která má své dny ještě před sebou.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio