Pomozte opuštěným psům přečkat zimu - věcná sbírka

22. září 2010

Chcete pomoci pejskům, kteří v životě neměli moc štěstí a skončili v útulku? Máte doma staré deky a ručníky, které už stejně nepoužíváte? Přineste je nebo zašlete poštou na adresu: Radio Wave, Jeseniova 36, Praha 3 - Žižkov.

Aktualizace:

16. prosince jsme paní Kladivové, která útulek vede, předali všechny věci, které jsme vybrali. Sbírka bude pokračovat až do konce prosince. Všem, kteří přispěli velmi děkujeme.

00833590.jpeg

Nosit a zasílat můžete i krmivo pro psy (nedostatek je především toho pro štěňata). Psí útulek v Komořanech, kam všechny sebrané věci doručíme potřebuje i uhlí a dřevo.

Pro více informací kontaktujte Radio Wave na těchto telefonních číslech:
22 155 2347
22 155 2346
22 155 2300
mobil: 724 995 460

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.