Pompézní Čvančarová, boomer Eben a kontroverzní, ale hvězdný Depp. Karlovarský festival je zpět

25. srpen 2021

Kompot vysílal živě z karlovarské kolonády během Mezinárodního filmového festivalu. Uslyšíte, jak vypadaly celebrity na červeném koberci, nebo pikantnosti o zahraničních hvězdách – Johnny Deppovi, Michaelu Cainovi i Ethanu Hawkovi. A taky s kým má pomyslnou šarvátku moderátor Marek Eben.

Kolonádní Kompot nikdy nebývá jen o těch slavných, ale zejména o životě milovníků filmů a tohoto festivalu. Hanka si proto pozvala svoje oblíbené hosty – vystudovanou módní expertku a autorku Janu Patočkovou a mediálního znalce Vojtěcha Adamiho.

Jak se jim ve Varech líbí po dvou letech? Jaká byla atmosféra na zahajovacím ceremoniálu a čím to, že Marek Eben zase nikoho nepřekvapil? Koho chtějí ze slavných osobností nejvíc vidět a proč je to Johnny Depp? Zjistíte v Kompotu.

Právě Johnny Depp se do Karlových Varů chystá poté, co se jazýček vah ve sporu s exmanželkou Amber Heard mírně posunul na jeho stranu. Jsou jeho skandály pro festivalové fanoušky odrazující? Pusťte si podcast Kompot!

V novinkách řešíme, kdo z rodiny propíchnul, že Kylie Jenner čeká druhé dítě, jak se mají pejsci Britney Spears a taky postřelený venčič hafanů Lady Gaga. Pusťte si Kompot a sledujte nás na Instagramu!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.