Pořad Kompot řeší novou show Ano, šéfová: Je televizní macho Zdeněk Pohlreich nahraditelný?

26. listopad 2018

Televize Prima uvedla zatím tři díly nového gastronomického pořadu Ano, šéfová. Stojí za nimi dokumentaristi Filip Remunda a Vít Klusák a nahrazují oblíbenou show šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha Ano, šéfe. Recenze diváků jsou ale vesměs negativní. Lze vůbec televizní osobnost Pohlreichova formátu a typu nahradit?

Kromě debaty o Ano, šéfová v novém díle pořadu Kompot uslyšíte také recenzi na burleskní show Dity von Teese, kterou Hanka se Šimonem navštívili v Kongresovém centru v Praze. Jak se předvedla šestačtyřicetiletá celebrita ve srovnání s dalšími účinkujícími svého ansámblu? Jde se na burlesce bavit, i když moc nevidíte na dálku? A půjdeme zas? Poslechněte si naše reakce!

Samozřejmě jsme shrnuli i vůbec první Kompot Pub Quiz, který jsme uspořádali minulý týden v pražském Klubu FAMU. Poslechněte si názory soutěžících a reakce vítězů ve speciální anketě Ondřeje Šebestíka, který se ptal přímo na místě! Dozvíte se také, co s Kompot Pub Quizem plánujeme dál a jestli se s akcí chystáme i tzv. do regionů!

V dalším díle pořadu Kompot řešíme také problémy se zákonem rapera Tekashi 6ix9ine. Je morální, aby s ním velké hvězdy jako Nicki Minaj nebo Kanye West spolupracovaly? Dozvíte se také, proč by si Hanka přála Melissu McCarthy jako Rose v rebootu Titanicu, a řekneme si víc o velkém tajemství Kim Kardashian.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.